VELJUM LÍFIÐ

Við bendum á vönduð og grípandi myndbönd frá Focus on the Family sem allir ættu að horfa á. Þær fjalla um fóstureyðingar. Í 8 stuttum myndböndum er farið í gegnum ranghugmyndir tengdar þessu málefni. Smelltu á krækjuna til að skrá þig í áhorf:

https://www.focusonthefamily.com/8-lies-about-abortion-form/

Myndböndin eru á ensku (og því miður ekki komin með íslenskan texta)

 

Bréf frá Jim Daly, forseta “Focus on the Family”:

I know the hearts of many people beat with compassion for the babies at risk of abortion and their parents swept up in the lies of our pro-abortion culture. That’s why pro-life people provide expectant moms with free ultrasounds and life-saving advice through the Option Ultrasound program.

These ultrasounds enable moms to see their babies for the very first time, enabling them to make informed decisions and choose life.

Through these interactions, we’ve learned A LOT about how to talk with parents facing the most difficult situations and empower them to choose life. This knowledge has been distilled into a cutting-edge video series, 8 Lies About Abortion”, that will enable you to be a better voice for the babies at risk in your community.

Click here to sign up for this free video series.

I hope it’s a blessing to you!

As you watch the videos, please be in prayer for the moms, dads, and preborn babies who are in abortion’s crosshairs today. Pray that they may be saved from this horrific procedure.

Thank you for standing with those at risk!

Jim Daly
President, Focus on the Family

 


  Lindin mín

  App Lindarinnar hefur fengið frábærar viðtökur. Það er notað 1.100 sinnum að meðaltali í hverjum mánuði. Svo hlusta margir á dagskrá Lindarinnar í beinni í gegnum appið.

  Smelltu á myndina að ofan til að eignast þína eigin Lind.

  Gjafalistinn

  Afmælisvika Lindarinnar var haldin með pompi og pragt dagana 28.febrúar til 5. mars. Listinn með þeim gjöfum sem hlustendur hafa fært Lindinni er aðgengilegur hér og bendum við á að enn er fullt af athyglisverðum vörum og þjónustu á listanum sem hægt er að næla sér í.

   

  Lindin, kristið útvarp │ Krókhálsi 4 │ 110 Reykjavík │ kt. 691194-2729 │ S: 567-1818 │ lindin@lindin.is